Foto: Yulia Davidovich/Shutterstock

Ātri pagatavojama un ļoti garda: ķirbju un bumbieru krēmzupa 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Kokteilis
Izskats ir maldīgs: cilvēki, kas dzimuši šajos četros datumos, vienmēr izskatīsies jaunāki nekā viņi patiesībā ir
Kokteilis
Laura Vizla joprojām tirgo teju 40 000 eiro vērtu Porziņģa dāvāto auto – eksperts atklāj, kāpēc neviens to nepērk 44
Lasīt citas ziņas

Ko pagatavot, kad negribas virtuvē pavadīt stundām ilgi? Šī būs ideāli piemērota recepte, ja gribas garšīgu un sātīgu ēdienu, kas neprasīs stundām ilgu gatavošanu!

Sastāvdaļas:

• 500 g muskatķirbja

• 5 bumbieri

• 1 sīpols

• 500 ml dārzeņu buljona

• 2 glāzes nesaldinātas bumbieru sulas

• 4 ēdamkarotes kausētā siera (bez piedevām)

CITI ŠOBRĪD LASA

• 4 ēdamkarotes rīvēta siera vai sēkliņu maisījuma

• sāls, malti melnie pipari vai čili

• sviests

• zaļumi

Pagatavošana:

Sasmalcina sīpolu, nomizo ķirbi un bumbierus, sagriež gabaliņos. Dziļā pannā sviestā pasautē sīpolu, pievieno bumbierus, pēc brītiņa – ķirbi. Uzlej mazliet buljona un maisot sautē aptuveni 5 minūtes. Visu liek katlā, pielej buljonu, sulu un vāra, līdz ķirbis mīksts.

Zupu sablendē, iemaisa kausēto sieru un katlā uzkarsē, līdz siers izkūst.

Katrs savā šķīvī pieber sāli vai šķipsniņu piparu, zupai uzkaisa rīvēto sieru vai sēkliņu maisījumu, sagrieztus zaļumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.