foto – no “Planētas noslēpumi”

No sešu gadu vecuma Filips kopā ar vecākiem jau braukāja viesizrādēs. Viktorija tolaik sāka strādāt kopā ar vīru, vadot koncertus un piesakot dziesmas. Koncertu laikā Filipam patika stāvēt aizkulisēs un klausīties dziesmas. Viņa mīļākā dziesma bija “Vienreiz gadā dārzi zied” Annas Germanes izpildījumā. Kopā ar Germani un citiem sociālisma valstu dziedātājiem Bedross tolaik piedalījās programmā “Zelta rudens”. Tieši pateicoties Germanei, Filips pirmo reizi kāpa uz skatuves. 1


Bedrosa repertuārā bija kāda ļoti skumja dziesma – “Dēliņ”. Klausītājus dziesma allaž spēja aizkustināt līdz asarām. Reiz Anna iedeva Filipam neļķi un sacīja, lai aiznes to tētim pēc dziesmas beigām. Kad Bedross beidza dziedāt, zālē pēkšņi atskanēja smiekli. Bedross nodomājis, ka laikam jau kaut kas nav kārtībā ar kostīmu, un apmulsis pagriezies, lai ātrāk nokāptu no skatuves, taču ieraudzījis pretim Filipu, stiepjot viņam neļķi. Skatītāji bija ļoti aizkustināti, uzzinot, ka Filips ir Bedrosa dēls. Turpmāko viesizrāžu laikā Filips nepacietībā gaidījis, kad tētis nodziedās “Dēliņ”, lai varētu atkal kāpt uz skatuves ar neļķi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā”
Kokteilis
10 iemesli, kāpēc japāņi “nenoresnē” 7
Zinātnieki apstiprinājuši! Alkohols mērenās devās ir labvēlīgs vecākiem cilvēkiem 45
Lasīt citas ziņas

Lēmumu kļūt par dziedātāju Filips pieņēma patstāvīgi. Viņa elki bija Toms Džonss un Engelberts Hamperdinks. 1988. gadā viņš ar sarkano diplomu absolvēja mūzikas skolu, taču viņa radošā karjera sākās jau 1985. gadā. Tieši togad notika Filipa pirmais televīzijas ieraksts programmā “Plašāku loku”. Tajā viņš bulgāru valodā nodziedāja dziesmu “Aļoša”. Pirmo reizi kā profesionālam dziedātājam viņam izteica piedāvājumu 1987. gadā. Tas bija uzaicinājums no “Ļeņingradas mūzikas halles”, kuru vadīja Iļja Rahļins. Filipam bija tūlīt jādodas uz Berlīni, lai piedalītos slavenā teātršovā. Tad viņš satika dzejnieku Iļju Rezņiku, kurš palīdzēja Filipam iekarot Krievijas šovbiznesu.

1988. gadā Filips pirmo reizi satikās ar savu mūzu Allu Pugačovu, par kuru bija jūsmojis kopš septiņu gadu vecuma, kad pirmo reizi ieraudzīja viņu televīzijas programmā dziedam “Arlekīno”. Viņi sastapās Iļjas Rezņika vernisāžā. Gada beigās dziedātājs saņēma no primadonnas ielūgumu piedalīties viņas koncertā “Ziemassvētku satikšanās”. Filips tobrīd uzstājās Jaltā savā pirmajā konkursā, bija uzņēmis pirmo videoklipu dziesmai “Karmena” un sniedza bezmaksas koncertus padomju kareivjiem Mongolijā.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.