Foto – Fotolia

Ķiršu ievārījums ar amareto liķieri 0

Sastāvdaļas (litram ievārījuma) – 700 g skābo ķiršu bez kauliņiem, 500 g cukura, 60 ml amareto liķiera, 1 tējkarote agara pulvera.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
“Autobusā iekāpa apmēram 7 gadus vecs puika…” Šofera drosmīgais lēmums pasargā bērnu no potenciālām briesmām 7
Kokteilis
“Ņemot vērā manu slimību…” Eksprezidents Guntis Ulmanis atklāti stāsta par veselības problēmām ģimenē
Lasīt citas ziņas

Ķiršus pārlej ar amareto liķieri un atstāj uz nakti ievilkties. 

No rīta pievieno cukuru un vāra uz lēnas uguns 20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad pievieno mazā ūdens daudzumā izšķīdinātu agaru un vāra vēl 5 minūtes.

Saliek burciņās un aizvāko.

Iznāk želejveida ievārījums – ļoti aromātisks un gards.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.