Kivano saldējums 0

 

Sastāvdaļas. 100 ml kivano augļa mīkstuma bez sēklām, 400 ml saldā krējuma, 4 ēdamkarotes citrona sulas, 300 g kondensēta piena ar cukuru, 3 ēdamkarotes cukura, 2 ēdamkarotes vaniļas cukura.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Raimonds Pauls pārdzīvo par dziedātājas Ances Krauzes dzīvē notiekošo: “Es varu tikai just līdzi…” 7
Ciklons ieskrienas. Pirmie iespaidi no Kurzemes – zeme ir pilnīgi balta!
Kokteilis
7 latviešu dīvainības, ko saprotam tikai mēs paši un kas mums šķiet absolūti normālas
Lasīt citas ziņas

Kuļ saldo krējumu, kamēr parādās putas, tad pievieno cukuru, vaniļas cukuru un kondensētu pienu. Turpina putot līdz putukrējuma konsistencei. Beigās iecilā kivano augļa mīkstumu un citrona sulu. Liek saldētavā un sasaldē. Garša nedaudz nepierasta, ļoti maiga. Labi garšo ar kivano sīrupu, apelsīnu vai plūmju ievārījumu.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.