Gastrobārs “Klaips” Ādažos
Gastrobārs “Klaips” Ādažos
Publicitātes foto

FOTO: Ādažos atvērts pirmais gastrobārs “Klaips” 0

Viens no Latvijas restorāniem “Bibliotēka No1” radījis jaunu zīmolu – “Klaips” un atvēris pirmo gastrobāru Ādažos, kura piedāvājumā pasaules un Latvijas modernā virtuve. Plānots, ka jaunā koncepta gastrobāri nākotnē tiks atvērti arī Rīgā un citās Latvijas pilsētās.

Kadirovieši Melitopolē izvaro Krievijas televīzijas propagandisti un piekauj operatoru 13
Šmauc pircējus? Ražotāju triki un zaļmaldināšanas pērles veikalu plauktos
Uzkrātais pensijas kapitāls rūk – ko iesaka darīt finanšu speciālisti?
Lasīt citas ziņas

Jaunā koncepta autors ir “Bibliotēka No1” vadītājs Oskars Skara, kas veidojis gan rekonstruētā restorāna, gan arī jaunā gastrobāra “Klaips” moderno un košo interjeru. Savukārt jaunā koncepta ēdienkarti radījis “Bibliotēka No1” šefpavārs Kaspars Barsukovs.

“Lai arī “Restorāns Bibliotēka No1” ir ļoti plašs un spēj uzņemt pat 700 viesu, tas ir unikāls, turklāt atrodas Rīgā. Mūsu komandas pārliecība ir, ka arī citās Latvijas pilsētās cilvēki ir pelnījuši daudzveidīgu, svaigu un kvalitatīvu ēdienu par atbilstošu cenu. Tāpēc esam radījuši jaunu zīmolu – gastrobārs “Klaips”, kas demokrātiskā, bet ļoti stilīgā veidā turpina Bibliotēka No1 filozofiju par labāku dzīvi katru dienu,” uzsver Oskars Skara.

CITI ŠOBRĪD LASA
Gastrobārs "Klaips" Ādažos

“Klaips” ēdienkartē ir pasaules un Latvijas modernās virtuves esence, te atradīsiet gan izcilus gaļas un zivju, gan veģetāros ēdienus, piemēram, ramen un tom yum zupas, svaigu pokiju un mocarellas salātus, kā arī pilsētā labāko burgeri ar liellopu gaļu vai veģetāro versiju ar baklažānu un parmezāna siera kotleti. Gastrobārs piedāvā arī visā pasaulē tik iecienītos tako un saldi sāļās beļģu vafeles, kā arī marinētu kukurūzas cāli, lēni gatavotas ribiņas un vērša vaigus. Saldummīļus noteikti iepriecinās iebiezinātā piena fondants un ābolu pīrāgs. Ir arī speciāla bērnu ēdienkarte ar veselīgiem, bet gardiem ēdieniem mūsu mazajiem viesiem.

Gastrobārs piedāvā arī ļoti plašu dzērienu izvēli – gan alkoholiskos, gan bezalkoholiskos dzērienus, gan klasiskos kokteiļus, gan vīnu un alu. “Klaips” gaida ikvienu, kas vēlas baudīt labu ēdienu un dzērienus skaistā un mūsdienīgā interjerā, patīkamā un relaksētā atmosfērā.

“Klaips” ir vieta gan ikdienas maltītēm, gan privātām un korporatīvām svinībām. Nodrošinām arī take away. Uzņēmums iecerējis kļūt par Ādažu pilsētas saviesīgās dzīves centru, tāpēc gastrobārs jau tuvākajā laikā piedāvās arī dažādus tematiskos pasākumus, piemēram, vīna degustācijas un šefpavāra gatavotas vairāku kārtu vakariņas.

“Klaips” pie galdiņiem var uzņemt līdz pat 70 viesu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
Kadirovieši Melitopolē izvaro Krievijas televīzijas propagandisti un piekauj operatoru 13
Šmauc pircējus? Ražotāju triki un zaļmaldināšanas pērles veikalu plauktos
Uzkrātais pensijas kapitāls rūk – ko iesaka darīt finanšu speciālisti?
Krievijā avarējis helikopters, ar kuru pārvadā Putinu 74
Pavasaris vairs nav aiz kalniem? Sinoptiķi prognozē, kad Latvijā beigsies sals
Lasīt citas ziņas
Riekstiņa: Pēdējo gadu laikā Rīgā ir vizuāli vērojama atpalicība no Tallinas un Viļņas
FOTO. Pakistānā sprādzienā lūgšanu laikā mošejā 47 nogalinātie 23
Slaidiņš: Tankiem nāvējošākais drauds ir aviācija
Live TEKSTA TIEŠRAIDE. Francija un Austrālija piegādās Ukrainai artilērijas šāviņus
Piektā bronza! Latvijas kamaniņbraucējiem bronza komandu stafetē
23:24
Ko avīzes rakstīja pirms 100 gadiem – “Skroderdienas Silmačos” izrāda jaunā manierē
23:14
1933. gada 30. janvārī. Vara Hitlera rokās
23:04
FOTO. Šefpavāru uz uguns gatavots ēdiens un īpašā godā celtas ķimenes – aizvadīts Ziemas garšu festivāls Siguldā
VIDEO. Suns aiz garlaicības izgrauzis caurumu un izbāzis galvu caur ārdurvīm
Dažviet tie maksā naudu, citviet ir par brīvu – pircēji nesaprašanā par salātu iepakojuma traukiem veikalos 1
Streips: “Saskaņa” vismaz paredzamajā nākotnē nekur nepazudīs
Sociālantropologs: Daļa sabiedrības cīņā ar Krieviju ir gatava kļūt tāda pati 29
Naktī brīžiem lietus, sniegs, uz ceļiem atkala. Kāda būs otrdiena?
Diemžēl Ukrainas pusē labiem cilvēkiem ir jāiet bojā, lai apturētu neliešus, tā Latvijas vēstnieks Ukrainā 42
SPECIĀLIZLAIDUMS. Aktuālais par karadarbību Ukrainā 3
Pretēji plānotajam, vēl nav izdevies atjaunot portāla “Latvija.lv” darbību 28
Ja cilvēks vēlas dzīvot Latvijā un viņam nav medicīnisku argumentu – viņam ir jākārto latviešu valodas eksāmens, tā Vītola 17
Skačkovs: Levita ideja par tribunāla veidošanu ir daļa no priekšvēlēšanu kampaņas 45
Šmauc pircējus? Ražotāju triki un zaļmaldināšanas pērles veikalu plauktos
“Viņā atklājās augstākā līmeņa diplomāts,” Gordons atzīst, ka Zelenskis kara laikā parādījis sevi no vislabākās puses 38
Tas prasīs tikai minūti… Bijušais britu premjers Boriss Džonsons saņēmis Putina draudus 46
Austrijā vīna pagrabā atrasti seši bērni, kurus tur turējis sazvērestības teoriju piekritējs
ST vērtēs valdības lēmumu, kas pavēra iespējas izcirst jaunākus mežus 1
Centrālapkures nav, bet “Rīgas namu pārvaldnieks” liek maksāt par apkures iekārtu remontu 43
“Gāze noteikti atradīsies, bet par kādu cenu!” Pamazām jāsāk domāt par nākamo apkures sezonu
“SOK ir kara, slepkavību un iznīcināšanas veicinātāja,” Ukrainas prezidenta biroja padomnieks skarbi par SOK
Kadirovieši Melitopolē izvaro Krievijas televīzijas propagandisti un piekauj operatoru 13
Vai ir iespējama Suvalku koridora okupēšana? “Var cilvēki gulēt mierīgi”, tā Slaidiņš
Ne visi cilvēki ar zemiem ienākumiem var saņemt sociālo palīdzību. RD pārstāvis skaidro, kādās situācijās to atsaka 16
Par gada vārdu kļūst okupeklis, bet par savārstījumu – Maira Brieža izteikums
Mandeļu miltu, šokolādes, kartupeļu… Neierastas vafeļu receptes!