Ekonomika
Bizness

FOTO: Ādažos atvērts pirmais gastrobārs “Klaips”0


Gastrobārs “Klaips” Ādažos
Gastrobārs “Klaips” Ādažos
Publicitātes foto

Viens no Latvijas restorāniem “Bibliotēka No1” radījis jaunu zīmolu – “Klaips” un atvēris pirmo gastrobāru Ādažos, kura piedāvājumā pasaules un Latvijas modernā virtuve. Plānots, ka jaunā koncepta gastrobāri nākotnē tiks atvērti arī Rīgā un citās Latvijas pilsētās.

Jaunā koncepta autors ir “Bibliotēka No1” vadītājs Oskars Skara, kas veidojis gan rekonstruētā restorāna, gan arī jaunā gastrobāra “Klaips” moderno un košo interjeru. Savukārt jaunā koncepta ēdienkarti radījis “Bibliotēka No1” šefpavārs Kaspars Barsukovs.

“Lai arī “Restorāns Bibliotēka No1” ir ļoti plašs un spēj uzņemt pat 700 viesu, tas ir unikāls, turklāt atrodas Rīgā. Mūsu komandas pārliecība ir, ka arī citās Latvijas pilsētās cilvēki ir pelnījuši daudzveidīgu, svaigu un kvalitatīvu ēdienu par atbilstošu cenu. Tāpēc esam radījuši jaunu zīmolu – gastrobārs “Klaips”, kas demokrātiskā, bet ļoti stilīgā veidā turpina Bibliotēka No1 filozofiju par labāku dzīvi katru dienu,” uzsver Oskars Skara.

Gastrobārs "Klaips" Ādažos

“Klaips” ēdienkartē ir pasaules un Latvijas modernās virtuves esence, te atradīsiet gan izcilus gaļas un zivju, gan veģetāros ēdienus, piemēram, ramen un tom yum zupas, svaigu pokiju un mocarellas salātus, kā arī pilsētā labāko burgeri ar liellopu gaļu vai veģetāro versiju ar baklažānu un parmezāna siera kotleti. Gastrobārs piedāvā arī visā pasaulē tik iecienītos tako un saldi sāļās beļģu vafeles, kā arī marinētu kukurūzas cāli, lēni gatavotas ribiņas un vērša vaigus. Saldummīļus noteikti iepriecinās iebiezinātā piena fondants un ābolu pīrāgs. Ir arī speciāla bērnu ēdienkarte ar veselīgiem, bet gardiem ēdieniem mūsu mazajiem viesiem.

Gastrobārs piedāvā arī ļoti plašu dzērienu izvēli – gan alkoholiskos, gan bezalkoholiskos dzērienus, gan klasiskos kokteiļus, gan vīnu un alu. “Klaips” gaida ikvienu, kas vēlas baudīt labu ēdienu un dzērienus skaistā un mūsdienīgā interjerā, patīkamā un relaksētā atmosfērā.

“Klaips” ir vieta gan ikdienas maltītēm, gan privātām un korporatīvām svinībām. Nodrošinām arī take away. Uzņēmums iecerējis kļūt par Ādažu pilsētas saviesīgās dzīves centru, tāpēc gastrobārs jau tuvākajā laikā piedāvās arī dažādus tematiskos pasākumus, piemēram, vīna degustācijas un šefpavāra gatavotas vairāku kārtu vakariņas.

“Klaips” pie galdiņiem var uzņemt līdz pat 70 viesu.

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
LE
LETA
Ekonomika
Latvijā janvārī mazāks jaunu vieglo auto reģistrācijas kritums par ES vidējo
3 stundas
LE
LETA
Ekonomika
Asociācija: Spēļu zāļu aizliegšana Latvijas pašvaldībās pēc azartspēļu nodokļa pārdales bija gaidāma
3 stundas
LA
LA.LV
Ekonomika
Kurš būs labākais restorāns Baltijā un kādēļ slēgta “Bibliotēka Nr. 1”? 1
6 stundas

Lasītākie raksti

LL
LETA, LA.lv
Latvijā
Zolitūdes traģēdijas lietā Sergetam piespriež 6 gadu cietumsodu, bet pārējos apsūdzētos attaisno
Tiešraide 3 stundas
LE
LETA
Latvijā
Cietušo biedrības vadītāja: Spriedums Zolitūdes traģēdijas krimināllietā ir farss 2
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
Staķis būs Rīgas mēra kandidāts kopīgajā “AP” un “Progresīvie” ārkārtas vēlēšanu sarakstā
23 minūtes
OZ
Olafs Zvejnieks
Ekonomika
Olafs Zvejnieks: Solis tuvāk gāzes terminālim
38 minūtes
LA
LA.LV
Latvijā
Meiteni noskatīja liftā: Ķengaragā notver pedofilu
1 stunda