Daina Bušmaņa foto

Klasiskā soļanka ar brieža gaļas desiņām  0

SASTĀVDAĻAS Sīpoli, burkāni, brieža gaļas Krakovas desiņas, brieža gaļas cīsiņi, cūkas speķis ar liesumu, brieža stobra kaulu buljons (var iegādāties ”Desa&Co”) vai brieža gaļas buljons, kartupeļi, tomātu pasta, marinēti gurķi, sāls, malti melnie pipari, lauru lapas, smaržīgie pipari, dilles, pētersīļi, lociņi, citrons, krējums, olīvas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Pannā apcep sakapātus sīpolus un sarīvētus burkānus. Citā pannā apcep ripiņās sagrieztas brieža gaļas Krakovas desiņas, cīsiņus un cūkas speķi ar liesumu. Pēc tam sīpolus un burkānus sajauc ar apceptajām desiņām un speķi, liek katlā, kur jau ieliets buljons un nedaudz ūdens. Pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, lauru lapas, smaržīgos piparus. Kad kartupeļi gandrīz mīksti, liek klāt rīvētus marinētos gurķus un uz pannas 2 – 3 min. izkarsētu tomātu pastu. Vēl brīdi pavāra. Pēc garšas pieber sāli un maltus melnos piparus. Šķīvī pievieno sakapātas dilles, pētersīļus un lociņus, citrona šķēlīti, krējumu un olīvas.

Gatavoja meža un lauku labumu veikalu un bistro ”Desa&Co” veikala vadītājs un šefpavārs MIKUS MAURIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.