Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: Panthermedia/Scanpix/LETA

Priekulē bažas par samaitājušās un kritušu lopu gaļas pārdošanu 0

Lilija Limane, “Latvijas Avīze”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Spriedze pie robežas: Polija izsaka brīdinājumu Vācijai
Krimināls
Vai tiešām aizturēts “Straujupīte” satura veidotājs Edgars Aivars? Komentē Valsts policija
Veselam
Šie 5 rutīnas paradumi no rītiem liek tev pieņemties svarā vai arī – netikt no vaļā no liekā
Lasīt citas ziņas

Ko avīzes rakstīja pirms 100 gadiem – 1921. gada 1. aprīlī

Kurzemes Vārds

Priekule. Priekules miestā pastāv vairākas gaļas pārdotavas, kurās gaļu un desas pārdod bez kādas iepriekšējas pārlūkošanas no veterinārārsta vai feldšera.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nedēļas tirgus dienās arī apkārtnes laucenieki ieved lielākā daudzumā gaļu pārdošanai, gan žāvētu, gan svaigu. Nereti pārdošanā redzama tāda gaļa, par kuru ir stipri jāšaubās, vai tā ir lietojama cilvēka barībai.

Lai aizsargātu miesta un apkārtnes iedzīvotājus no varbūtējiem saslimšanas gadījumiem caur samaitājušās un kritušu lopu gaļas lietošanu pārtikai, savā un vairāku miesta iedzīvotāju vārdā lūdzu Liepājas apriņķa valdi steidzīgi spert attiecīgus soļus, lai miestā tiktu nodibināts gaļas pārlūkošanas un štempelēšanas punkts. Staburags.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.