Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: Panthermedia/Scanpix/LETA

Priekulē bažas par samaitājušās un kritušu lopu gaļas pārdošanu 0

Lilija Limane, “Latvijas Avīze”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
Smadzeņu operācija, dzīve pēc šķiršanās no Rozītes un akmeņu maģija: vietējās zvaigznes atklāj dzīves noslēpumus 3
Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Lasīt citas ziņas

Ko avīzes rakstīja pirms 100 gadiem – 1921. gada 1. aprīlī

Kurzemes Vārds

Priekule. Priekules miestā pastāv vairākas gaļas pārdotavas, kurās gaļu un desas pārdod bez kādas iepriekšējas pārlūkošanas no veterinārārsta vai feldšera.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nedēļas tirgus dienās arī apkārtnes laucenieki ieved lielākā daudzumā gaļu pārdošanai, gan žāvētu, gan svaigu. Nereti pārdošanā redzama tāda gaļa, par kuru ir stipri jāšaubās, vai tā ir lietojama cilvēka barībai.

Lai aizsargātu miesta un apkārtnes iedzīvotājus no varbūtējiem saslimšanas gadījumiem caur samaitājušās un kritušu lopu gaļas lietošanu pārtikai, savā un vairāku miesta iedzīvotāju vārdā lūdzu Liepājas apriņķa valdi steidzīgi spert attiecīgus soļus, lai miestā tiktu nodibināts gaļas pārlūkošanas un štempelēšanas punkts. Staburags.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.