5. Slikts uzvalks 0

Uzmēri plānoto apģērbu divas dienas iepriekš. Ja jūties neērti, tad ikviens, kurš uz tevi skatīsies, arī tā jutīsies. Apģērbam jābūt ērtam nevis modernam. Nevelc drēbes, kas ir pārāk ciešas vai vaļīgas un nokarenas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

6. Dīvas uzvedība
Izturies draudzīgi un pieklājīgi pret visiem, ne tikai pret savu intervētāju, vai arī neviens tev neuzticēs strādāt ar topošajiem klientiem.

7. Telefona lietošana
Pirms ierodies uz interviju, izslēdz telefonu. Ja tas sāk zvanīt intervijas vidū, ignorē to vai neuzkrītoši izslēdz. Lai ko tu darītu, neskaties, ko tev kāds atrakstījis vai kas zvanījis.

CITI ŠOBRĪD LASA

8. Pildspalvu virpināšana
Vai tu nervozē? Atbrīvojies no visiem priekšmetiem, kas varētu novērst tavu vai intervētāja uzmanību. Noliec pildspalvu vai zīmuli uz galda vai somā, un turi rokas klēpī.

9. Apavu mainīšana
Uzvelc savus augstos papēžus pirms ierašanās – nevis uzgaidāmajā telpā vai tualetē. Pēc tam novelc tos, kad būsi jau vairāku kvartālu attālumā. Neviens nevēlas redzēt tavas pēdas.

Avots: cosmopolitan.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.