Foto – LETA
Foto – LETA
Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (no kreisās) un pašreizējā Vides valsts dienesta vadītāja Inga Koļegova tikšanās laikā, kurā pārrunā savu iespējamo virzīšanu Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektores amatam.

“Firmas.lv” dati liecina, ka Koļegova ir 50% kapitāldaļu īpašniece koka palešu ražošanas uzņēmumā SIA “Pallogs” un dividendēs no šī uzņēmuma viņa pērn saņēmusi 320 000 eiro. Kā skaidro pati Koļegova, viņa šīs dividendes pērn dāvinājusi savam brālim Mārim Zudānam. Tāpat Koļegova pērn izsniegusi aizdevumus 220 914 eiro apmērā. 12

Koļegova skaidrojusi, ka ir tikai formāla “Pallogs” līdzīpašniece, bet labuma guvējs ir viņas brālis. Arī dāvinājumi esot izsniegti brāļa ģimenei. Tiesa, uzņēmuma gada pārskatos nav atrodama norāde, ka uzņēmuma līdzīpašniece tam būtu aizdevumā izsniegusi iespaidīgas summas, kas rada aizdomas par šo līdzekļu izmantošanu ”aplokšņu algu” maksāšanai, norāda mediji.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

“Pallogs” īpašnieki līdzīgās daļas ir Koļegova un Elmārs Švirksts. Koļegovai puse uzņēmuma pieder kopš 2005.gada, kad viņa 50% uzņēmuma daļu pārņēma no sava brāļa.
“Pallogs” pērn strādāja ar 11 692 986 eiro apgrozījumu un 985 135 eiro peļņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.