Foto – LETA
Foto – LETA
Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (no kreisās) un pašreizējā Vides valsts dienesta vadītāja Inga Koļegova tikšanās laikā, kurā pārrunā savu iespējamo virzīšanu Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektores amatam.

Koalīcijas partneri no “Vienotības” un Nacionālās apvienības (NA) vēl nepauda atbalstu Koļegovas kandidatūrai, uzsverot, ka sākumā vēlas viņu iztaujāt. 12

“Vienotības” priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns skaidroja, ka daudziem par Koļegovu ir maz zināms, tāpēc jāiegūst vairāk informācijas gan par viņas redzējumu saistībā ar VID darbu, gan saistībā ar publiskajā telpā izskanējušajām bažām.

Reklāma
Reklāma
“Karu ir sākušas abas divas valstis.” Stepaņenko un Švecovas atbildes par karu Ukrainā saniknojušas Latvijas sabiedrību 21
Kokteilis
Kura slavenība ir dzimusi tavā zodiaka zīmē: noskaidro, kā tu vari iekarot slavu
RAKSTA REDAKTORS
Linda Tunte: 15.maijam ir jābūt brīvdienai – tā ir daudz svarīgāka diena par daudzām citām 24
Lasīt citas ziņas

Savukārt NA līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bērziņš atzīmēja, ka valdība panākusi vienošanos ar sociālajiem partneriem par reformām VID, tāpēc pirms lēmuma par atbalstu Koļegovas kandidatūrai viņa jāiztaujā.

Iepriekšējā VID ģenerāldirektore Ināra Pētersone maija beigās atstāja amatu. Uz VID ģenerāldirektora amatu tika izsludināts konkurss, kas noslēdzās bez rezultātiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Koļegova līdz šim tikusies ar valdības sociālajiem partneriem un uzņēmēju organizācijām, kuras gan nav paudušas skaidru atbalstu VVD vadītājas kandidatūrai uz VID ģenerāldirektora amatu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.