Kotletes ar… auzu pārslām. Bez gaļas! 0

Sastāvdaļas – 70 g maltu auzu pārslu, 370 g vārītu kartupeļu, 50 g saldā krējuma, 3 ēdamkarotes augu eļļas, 1 ēdamkarote melno sinepju sēklu, 2∕3 tējkarotes sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mājas
Šie suņi mirst samērā jauni – šķirnes ar īsāko dzīves ilgumu
Veselam
6 pārtikas produkti, kas “pa taisno” uzaudzē punčuku
6 dzērieni sirds veselībai: dabiski palīgi cīņā ar paaugstinātu asinsspiedienu
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus novāra, nokāš (tā, lai paliek mitri) un sastampā. Pievieno maltas auzu pārslas, saldo krējumu. Samaisa. Pannā uzkarsē eļļu un uz 30 sekundēm apcep tajā melno sinepju sēkliņas (jāliek vāciņš, jo sēkliņas lec ārā no pannas). Sēkliņas kopā ar eļļu pievieno kotlešu masai un samaisa. Ar rokām veido kotletes un cep eļļā. Var pasniegt ar minēto majonēzi vai krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.