Foto: Helena Zolotuhina/SHUTTERSTOCK

Krabju nūjiņu salāti ar gurķi, lapu salātiem un kukurūzu 0

Sastāvdaļas
• 200–300 g krabju nūjiņu
• 200 g konservētas kukurūzas
• 6 cieti novārītas olas
• 300 g svaigu gurķu
• 200 g vārītu rīsu
• skābais krējums
• majonēze
• puscitrona sula un miziņa
• pipari
• sāls
• dilles

Reklāma
Reklāma
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
“Visi jūk pa savam!” Ogrēnieši nevar saprast Helmaņa jaunāko ierakstu sociālajos tīklos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gurķus, krabju nūjiņas un olas sagriež, pievieno vārītus rīsus, konservētu kukurūzu, smalki sagrieztas dilles, piparus un sāli. Pārlej mērci, kas pagatavota no majonēzes, skābā krējuma, citrona sulas un sarīvētas citrona miziņas, un iecilā salātu sastāvdaļas. Kad tas izdarīts, salātus uz pusstundu ieliek ledusskapī, lai garšas saradojas.

Ja ir vēlēšanās, salātiem var pievienot Ķīnas kāpostu vai lapu salātus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.