Foto: Helena Zolotuhina/SHUTTERSTOCK

Krabju nūjiņu salāti ar gurķi, lapu salātiem un kukurūzu 0

Sastāvdaļas
• 200–300 g krabju nūjiņu
• 200 g konservētas kukurūzas
• 6 cieti novārītas olas
• 300 g svaigu gurķu
• 200 g vārītu rīsu
• skābais krējums
• majonēze
• puscitrona sula un miziņa
• pipari
• sāls
• dilles

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gurķus, krabju nūjiņas un olas sagriež, pievieno vārītus rīsus, konservētu kukurūzu, smalki sagrieztas dilles, piparus un sāli. Pārlej mērci, kas pagatavota no majonēzes, skābā krējuma, citrona sulas un sarīvētas citrona miziņas, un iecilā salātu sastāvdaļas. Kad tas izdarīts, salātus uz pusstundu ieliek ledusskapī, lai garšas saradojas.

Ja ir vēlēšanās, salātiem var pievienot Ķīnas kāpostu vai lapu salātus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.