Foto: Helena Zolotuhina/SHUTTERSTOCK

Krabju nūjiņu salāti ar gurķi, lapu salātiem un kukurūzu 0

Sastāvdaļas
• 200–300 g krabju nūjiņu
• 200 g konservētas kukurūzas
• 6 cieti novārītas olas
• 300 g svaigu gurķu
• 200 g vārītu rīsu
• skābais krējums
• majonēze
• puscitrona sula un miziņa
• pipari
• sāls
• dilles

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Teica, ka man būs jābučo Rēzijai kājas…” Kalniņas un Rubiķa laulības krīzē ierautā aktrise nāk klajā ar skarbām atklāsmēm
Kokteilis
Jāņa Timmas tētis zvanījis Sedokovai: Telefona numurs, kas pēdējos gados bija bloķēts, pēkšņi sauca…
Veselam
Tas ir īsts baktēriju magnēts… Gandrīz visi, ejot dušā, aizmirst nomazgāt šo nelielo ķermeņa daļu, taču tā nevajadzētu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gurķus, krabju nūjiņas un olas sagriež, pievieno vārītus rīsus, konservētu kukurūzu, smalki sagrieztas dilles, piparus un sāli. Pārlej mērci, kas pagatavota no majonēzes, skābā krējuma, citrona sulas un sarīvētas citrona miziņas, un iecilā salātu sastāvdaļas. Kad tas izdarīts, salātus uz pusstundu ieliek ledusskapī, lai garšas saradojas.

Ja ir vēlēšanās, salātiem var pievienot Ķīnas kāpostu vai lapu salātus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.