Foto: Helena Zolotuhina/SHUTTERSTOCK

Krabju nūjiņu salāti ar gurķi, lapu salātiem un kukurūzu 0

Sastāvdaļas
• 200–300 g krabju nūjiņu
• 200 g konservētas kukurūzas
• 6 cieti novārītas olas
• 300 g svaigu gurķu
• 200 g vārītu rīsu
• skābais krējums
• majonēze
• puscitrona sula un miziņa
• pipari
• sāls
• dilles

Reklāma
Reklāma
Šausminošs atklājums Latvijā: dzīvoklī atrasta sieviete, kas mirusi pirms 4 gadiem
Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
Kokteilis
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gurķus, krabju nūjiņas un olas sagriež, pievieno vārītus rīsus, konservētu kukurūzu, smalki sagrieztas dilles, piparus un sāli. Pārlej mērci, kas pagatavota no majonēzes, skābā krējuma, citrona sulas un sarīvētas citrona miziņas, un iecilā salātu sastāvdaļas. Kad tas izdarīts, salātus uz pusstundu ieliek ledusskapī, lai garšas saradojas.

Ja ir vēlēšanās, salātiem var pievienot Ķīnas kāpostu vai lapu salātus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.