Lido Publicitātes foto

Krāsnī ceptas bietes ar kazas sieru 0

Izvēlas mazas vai vidēja lieluma bietes. Krāsni uzsilda līdz 200 grādu temperatūrai, bietes nomazgā un nemizotas ietin folijā. Liek krāsnī un cep 70 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē, nomizo un griež ripās. Ņem kazas vai Fetaki sieru, sagriež kubiņos. Kārto uz šķīvja pamīšus bietes un sieru. Pēc izlikšanas ieteicams pārkaisīt ar zaļumiem vai pārliet ar pesto mērci. Pasniedz kā uzkodu gan pie gaļas, gan veģetāriem ēdieniem.

Reklāma
Reklāma

Recepte no “Lido”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.