Foto – Aija Geida

Kraukšķīgi salāti ar gurķi un ķirbja sēkliņām 0

Sastāvdaļas
• 100 g salātu mix maisījuma ar rukolu
• neliels gurķis
• 40 g ķirbja sēkliņu
• selerijas kāts

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• 1,5 ēdamkarotes citrona sulas
• tējkarote cukura sīrupa
• 1/4 tējkarotes sāls
• šķipsniņa maltu melno piparu

Pagatavošana.
Ķirbja sēkliņas apgrauzdē uz pannas, līdz tās piepūšas apaļas un sāk sprakšķēt. Salātus noskalo un nožāvē, pēc tam kārto uz šķīvja. Gurķi sagriež ripiņās (ja lielas, tās pārgriež vēl uz pusēm). Selerijas kātu nomazgā un sīki sagriež. Uz salātiem liek selerijas kāta gabaliņus un gurķus. Pārber apgrauzdētās ķirbja sēkliņas. Pagatavo mērci, eļļu sajaucot ar citrona sulu, cukura sīrupu, sāli un pipariem. Pārlej salātiem.[popular_posts title=”yes” thumbnails=”yes”]

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.