Krējuma tortīte “Zemenes sniegā”. Bez cepšanas! 3

Sastāvdaļas
800 g skāba krējuma
Bundžiņa iebiezinātā piena
250-300 g cepumu
20 g želatīna
150 g zemeņu vai citu ogu vai augļu rotāšanai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Atklāj, ko tieši tava telefona numura cipari piesaista – bagātību, mīlestību vai prieku
Kokteilis
Šajā vecumā jūsu dzīve mainīsies uz visiem laikiem: numerologi atklājuši formulu, kā aprēķināt savu liktenīgo brīdi
FOTO. Ogrē bērnudārza darbiniekus no rīta pārņem liels izbīlis 17
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Želatīnu pusstundu izmērcē aukstā ūdenī. Nospiež un uzsilda ūdens peldē līdz izkušanai.
2. Krējumu sakuļ ar iebiezināto pienu. Želatīnu tievā strūkliņā ielej krējumā, samaisa.
3. Cepumus salauza un izliek formiņā. Virsū lej krējuma masu. Ogas nomazgā un pārgriež uz pusēm. Zemenes liek virsū krējuma kārtai.
4. Gatavo torti liek ledusskapī uz 8-9 stundām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.