Krējuma tortīte “Zemenes sniegā”. Bez cepšanas! 3

Sastāvdaļas
800 g skāba krējuma
Bundžiņa iebiezinātā piena
250-300 g cepumu
20 g želatīna
150 g zemeņu vai citu ogu vai augļu rotāšanai.

Reklāma
Reklāma
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
TV24
“Karš nebeigsies ar vienas vai otras puses pilnīgu kapitulāciju, bet…” Vēsturnieks atklāj, kā beigsies šaušalīgais karš Ukrainā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Želatīnu pusstundu izmērcē aukstā ūdenī. Nospiež un uzsilda ūdens peldē līdz izkušanai.
2. Krējumu sakuļ ar iebiezināto pienu. Želatīnu tievā strūkliņā ielej krējumā, samaisa.
3. Cepumus salauza un izliek formiņā. Virsū lej krējuma masu. Ogas nomazgā un pārgriež uz pusēm. Zemenes liek virsū krējuma kārtai.
4. Gatavo torti liek ledusskapī uz 8-9 stundām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.