Ieradies bija arī prasības cēlājs Razumovskis, kurš ilgi dzīvo Latvijā, tomēr latviešu valodā prot tikai pāris frāžu. Jau iepriekšējā tiesas procesā viņš tiesas tribīni izmantoja, ne tikai liecinot par martā organizēto piketu, kura laikā Rūtenbergs esot salauzis Krievijas karoga kātu un ieplēsis tā audumu, bet arī Krievijas propagandas izvēršanai. Viņaprāt, daudzi iedzīvotāji nezinot Krievijas vēsturi, to, ka Krima kādreiz atradusies Krievijas teritorijā, uz ko gan saņēma tiesneša aizrādījumu runāt par notikušo piketu, nevis vēsturi. Šoreiz Razumovskis bija sagatavojis Krievijas propagandas lapas par Krievijas imperatoriem, ko centās izdalīt tiesas procesa dalībniekiem pēc tiesas sēdes. Daži paņēma, citi – novērsās. 42


[wrapintext]

Ārlietu ministre: “Tas, ko mūsu sabiedrība un cilvēki ir izdarījuši Ukrainas atbalstam, ir vienkārši neticami, un vienlaikus arī ļoti praktiski”
TV24
Operācijas, visticamāk, būs slepenas: Četri iespējamie draudi no Baltkrievijas
TV24
Aizsilniece: “Medikamentu tirdzniecība starp Ukrainu un Krieviju ir ievērojami lielāka nekā medikamentu tirdzniecība no Latvijas uz Krieviju”
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība