Foto – Nesavinov/Shutterstock

Krievu okroška – sātīga un atvēsinoša zupa karstam laikam 0

Sastāvdaļas
2 lieli novārīti kartupeļi
2 gurķi
5 redīsi
4 cieti novārītas olas
150 g kūpinātas mencas
900 ml kefīra
3 ēdamkarotes sakapātu zaļumu (dilles, loki, pētersīļi)
1,5 ēdamkarotes cukura
pustējkarote krievu sinepju
pustējkarote mārrutku
0,5–1 tējkarote sāls
1/3 tējkarotes maltu melno piparu

Kokteilis
Viņi to nevienam nesaka, bet… Kādi ir katras zodiaka zīmes pārstāvju lielākie noslēpumi?
“Varbūt saņēmu rēķinu par “Staro Rīga” izgaismošanu?!” Sievietes milzīgais elektrības rēķins raisa iztēli 49
Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kefīru sajauc ar sāli, cukuru, maltiem melnajiem pipariem, krievu sinepēm, mārrutkiem un zaļumiem. Samaisa. Novārītos kartupeļus nomizo, olas noloba un sagriež mazos kubiņos. Sagriež arī gurķi. Redīsus sagriež ripiņās, mencu – garenos gabaliņos. Visas sastāvdaļas liek katlā un pārlej ar kefīra mērci. Samaisa un pasniedz atdzesētu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.