Kūka mājas gaumē 1

Mīklai: 300 g miltu, 250 g margarīnu vai sviestu, 250 g skābā krējuma, sāls.

“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
“Ja šādos tempos tiks tukšota gāzes krātuve, pat 3 mēnešus neizvilksim,” Kulbergs brīdina, ka ziemas krājumi Latvijai švaki 3
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Lasīt citas ziņas

Krēmam: 0,5 l piena, 70 g miltu, 6 olas, 70 g sviesta, 200 g iebiezinātā piena, vanilīns.

Kā gatavot?

Mīklu gatavo tāpat kā strūdelei. Sadala trīs vai četrās daļās, plāni izrullē. Katru kārtu cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 7 min. Izņem no cepeškrāsns, ļauj atdzist. Katliņā uzvāra pienu, pieber vanilīnu. Sakuļ miltus, olas, sviestu un lej klāt pienam. Kad mērce uzvārījusies un sāk biezēt, pievieno iebiezināto pienu; ļauj atdzist, tad smērē starp kūkas kārtiņām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja SIA “Ogres Presižs” konditore Marika Bērziņa. 2011. gadā izstādē ”Riga Food” konditorejas uzņēmumu konkursā SIA “Ogres Prestižs” ieguva 
1. vietu un titulu “Gada konditorejas uzņēmums”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.