Foto – Shutterstock

Ābolkūka. Saimnieces Marijas Aleksejevas recepte 0

Nepieciešams

125 g miltu, 100 g sviesta, 175 g cukura, 1 olas dzeltenums, 1 kg ābolu, kanēlis.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes atgūstas no grūtajiem laikiem: tās drīz tiks vaļā no savas “melnās svītras”
Kokteilis
Vanga izteikusi draudīgas prognozes 2026. gadam: viens no notikuma datumiem jau ir zināms
VIDEO. Pircējus “Maxima” veikalā pārsteidz izsalcis “klients” dārzeņu nodaļā; uzņēmums nekavējoties reaģē
Lasīt citas ziņas

No miltiem, 50 g sviesta, 25 g cukura un olas dzeltenuma samīca mīklu, ietin folijā un 1 stundu tur vēsumā.
Nomizo ābolus, sagriež 8 daļās, izņem sēklas.

Izkausē atlikušo sviestu un cukuru. Ābolu šķēlītes sakārto karamelizētajā masā. Izveltnē mīklu un pārklāj ābolus. Piespiež maliņas un sadursta ar dakšiņu. Cep mēreni karstā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes, gatavu tūlīt izgāž uz šķīvja, uzkaisa kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.