Foto – Shutterstock.com

Kukurūzas biezputra brokastīm 1

Dietologi īpaši iesaka kukurūzu putru vecākiem cilvēkiem un tiem, kam ir mazkustīgs dzīvesveids, jo kukurūzas putraimi satur maz kaloriju, bet daudz ogļhidrātu, B grupas vitamīnu, arī beta karotīnu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt! Melnais horoskops visām zodiaka zīmēm
“Kad meita šo stāstīja, pat neticēju!” Degvielas uzpildes stacijā parādījusies noderīga iekārta 4
“Ir kaut kas, ar ko…” Ukraina plāno sarīkot iespaidīgu “šovu” Maskavā
Lasīt citas ziņas

Katliņā uzvāra nedaudz ūdens, pievieno nedaudz sāls, ieber kukurūzas putraimus. Vāra uz lēnas uguns – aptuveni 12 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Kad putraimi ir uzbrieduši, pielej pienu. Visu uzkarsē, bet nevāra (Valija zina teikt, ka vārītu pienu cilvēkam esot grūtāk sagremot). Iemaisa sviestu, uzliek katlam vāku, uzsedz dvieli un minūtes piecpadsmit ļauj biezputrai uzbriest. Tad šis brokastu ēdiens kļūstot tik čaugans, ka līdzinoties uzpūtenim. Pasniedz ar brūkleņu ievārījumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.