Foto – Shutterstock

Kukurūzas pakoras – neparasta uzkoda 0

Kukurūzas graudi ir sulīgi, kraukšķīgi un saldi. Tie iederas dažādos pildījumos, sautējumos, zupās un salātos. Kukurūzu nav iespējams ēdienā nepamanīt, un tā atsvaidzina jebkuru garšu.

Reklāma
Reklāma
“Situācija ir bezcerīga.” Gazprom nezina, ko darīt ar 60 miljardiem kubikmetru nepārdotās gāzes 7
Veselam
Kas notiek ar krūtīm, ja sieviete atsakās no krūštura valkāšanas? 15
“Cirkulī” par tualeti jāmaksā? Soctīklotājus pārsteidz šķietami jauna kārtība degvielas uzpildes stacijās
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 300 g konser­vētas kukurūzas
• 100 ml piena
• 120 g kviešu miltu
• Ola
• Ēdamkarote sviesta
• Tējkarote cepamā pulvera
• ½ tējkarotes sāls
• Eļļa fritēšanai

Pagatavošana.
Kviešu miltus sajauc ar cepamo pulveri un sāli. Miltos ieberž mīkstu sviestu. Atsevišķā bļodā sakuļ olu, pielej pienu un vēlreiz sakuļ. Pieber konservēto kukurūzu. Šķidro masu pielej miltu maisījumam un sajauc biezu, saturīgu mīklu. Katlā uzkarsē eļļu un cep tajā mazas mīklas piciņas. Pasniedz ar pikantu tomātu čatniju.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.