Foto-Anda Krauze

Kuskuss ar spinātiem saldā krējuma mērcītē 0

Sastāvdaļas – kuskuss, selerijas kāti, paprika, garšvielas – karijs, kurkuma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Kāda būs Ukraina 5-10 gadus pēc kara? Zelenskis aicina nefantazēt, bet divas lietas viņš apsola
Lasīt citas ziņas

Mērcei – 500 g saldētu spinātu, 200 g saldā krējuma, SIA “Elpa” siers, 1 tējk. koriandra, 1 tējk. ingvera, 80 g Indijas riekstu, 1/3 tējk. garšvielas asfetīdas (nopērkama indiešu veikalos) vai daiviņa ķiploka, čili mērce, kurkuma, kajēnas pipari, sāls.

Pagatavošana.

Vispirms apcep koriandru, ingvera gabaliņus, Indijas riekstus, pievieno garšvielu asfetīdu vai sakapātu ķiploka daiviņu. Liek klāt atkausētus, sagrieztus spinātus, sāli, mazliet čili mērces, kajēnas piparus, kurkumu, mazos gabaliņos sagrieztu sieru. Pielej klāt saldo krējumu, uzvāra. Kuskusam pievieno sīki sakapātu papriku un selerijas kātus, aplej ar karstu ūdeni, patur 5 min. Ceļ galdā kopā ar spinātu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.