Foto – Anda Krauze

Pajautāju, ja Ināra salīdzina 17 gadus žurnālistikā un trīs gadus politikā – kāda ir emocionālā pieredze vienā un otrā jomā? 24


“Uzraksti rakstu un redzi – esmu godīgi strādājusi, ir raksts, tas izraisījis kādu sabiedrisku rezonansi, un, ja vēl esi izteicis priekšlikumus, ko mainīt, un tad varbūt pēc virknes rakstu redzi, ka tas, par ko esi iestājies, cīnījies, tiek īstenots, gandarījums ir milzīgs,” saka Ināra. Politikā ir citādi – tas darbs nav tik acīm redzams, un iznākums manāms tikai pēc kāda laika. Ja tas ir likums vai likuma grozījums, tas jāpieņem ar balsu vairākumu, ir ļoti jācenšas, lai kolēģi to vispār saklausītu, saprastu, kāpēc tas vispār ir vajadzīgs, spriež politiķe.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas
Mediju eksperte, profesore Anda Rožukalne stāsta, ka I. Mūrnieces vadībā Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijai bija vēlēšanās ātri reaģēt uz aktualitātēm un aktivizējās diskusijas gan par mediju reklāmas tirgu, gan žurnālistu sociālajām garantijām. Kā darbu apgrūtinošu Rožukalne piemin apstākli, ka medijiem ilgi nav bijis atbalsta institūcijas izpildvarā. Tikai šogad tika piešķirts budžets mediju politikas nodaļas veidošanai Kultūras ministrijā.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.