Foto-Baiba Buceniece

Laša pīrāgs 1

Sastāvdaļas: Sviests, milti, cepamais pulveris, ūdens, saldais krējums, olas, lasis, puravs, paprika, siers, dilles, kaltēti garšaugi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Izkausētu sviestu sajauc ar miltiem un cepamo pulveri, pielej nedaudz ūdens. Iegūto masu vienmērīgi izlīdzina cepamajā formā, pārkaisa ar miltiem. Smalki sagrieztus puravus apcep sviestā, liek pāri mīklai. Virsū liek smalki sagrieztus svaiga laša gabaliņus un sakapātu papriku. Uzber rīvētu sieru, pārlej ar saldo krējumu, kas sajaukts ar olām, dillēm, sāli un garšaugu maisījumu. Cep cepeškrāsnī 45 – 60 min.

Gatavoja bāra “Galerijas Centra” bāra “Karjana” pavāres Dita Žuka un Adriana Altroka-Eltermane

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.