Foto – Anda Krauze

Laša tartars ar sīpoliem, kaperiem un paipalas olu 0

Sastāvdaļas (1 porcija)
• 100 g svaigas laša filejas
• 1 tējkarote smalki sakapāta sarkanā sīpola
• 1 tējkarote smalki sakapātu kaperu
• 1 tējkarote smalki sagrieztu lociņu
• 1 paipalas ola
• Malti melnie pipari
• Sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Laša filejai noņem ādu, zivi ar asu nazi sakapā gabaliņos. Sasmalcina arī sarkano sīpolu, kaperus un lociņus. Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem un paipalas olu. Ja vēlas, laša tartaram var uzslacīt sojas mērci vai citrona sulu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.