Foto – Anda Krauze

Laša tartars ar sīpoliem, kaperiem un paipalas olu 0

Sastāvdaļas (1 porcija)
• 100 g svaigas laša filejas
• 1 tējkarote smalki sakapāta sarkanā sīpola
• 1 tējkarote smalki sakapātu kaperu
• 1 tējkarote smalki sagrieztu lociņu
• 1 paipalas ola
• Malti melnie pipari
• Sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
Notriektā tautumeita 10
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Laša filejai noņem ādu, zivi ar asu nazi sakapā gabaliņos. Sasmalcina arī sarkano sīpolu, kaperus un lociņus. Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem un paipalas olu. Ja vēlas, laša tartaram var uzslacīt sojas mērci vai citrona sulu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.