Foto – Anda Krauze

Laša tartars ar sīpoliem, kaperiem un paipalas olu 0

Sastāvdaļas (1 porcija)
• 100 g svaigas laša filejas
• 1 tējkarote smalki sakapāta sarkanā sīpola
• 1 tējkarote smalki sakapātu kaperu
• 1 tējkarote smalki sagrieztu lociņu
• 1 paipalas ola
• Malti melnie pipari
• Sāls

TV24
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
Veselam
Palīdz nodzīvot ilgāk: 9 uztura bagātinātāji, kas nodrošina veselīgu novecošanu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Laša filejai noņem ādu, zivi ar asu nazi sakapā gabaliņos. Sasmalcina arī sarkano sīpolu, kaperus un lociņus. Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem un paipalas olu. Ja vēlas, laša tartaram var uzslacīt sojas mērci vai citrona sulu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.