Foto-Anda Krauze

Latgales siera groziņpīrāgs ar sēnēm un spinātiem 0

Sastāvdaļas – smilšu mīklas groziņš, 300 g Latgales siera, 400 g sēņu (austersēnes, šampinjoni vai baravikas), 2 ķiploka daiviņas, 30 g sviesta, timiāna zariņš, sojas mērce (pēc garšas), 80 g spinātu, muskatrieksts, 1 ola, 200 g saldā krējuma, Pesto mērce, sāls, pipari (pēc garšas).

Pagatavošana.

“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Kokteilis
Skaitļi nemelo: šajos 3 datumos dzimušajiem šūpulī likts kaut kas, ko citi pat iemācīties nevar
Vēl viens pārliecinošs Lavrova paziņojums par ASV miera plānu: lūk “svētais septītnieks”
Lasīt citas ziņas

Izcep smilšu mīklas groziņu. Iekšā pilda viegli apceptus spinātus, kam pievienots muskatrieksts. Virsū liek ar ķiploku un timiānu saceptas sēnes.

Virs tām kārto šķēlēs sagrieztu sieru un tomātus, uzber sāli un piparus, uzlej Pesto mērci. Visbeidzot pārlej ar olas un saldā krējuma masu. Groziņpīrāgu cep zeltaini brūnu 175 grādos 10 – 20 minūtes.

Gatavoja šefpavārs Māris Astičs

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.