Foto – Juris Kalniņš

Izkratīt grāmatvedību 2


Latkovskis uzskata, ka valdes darbs ir diezgan bezjēdzīgs, jo uz papīra rakstīts, kā jādarbojas lēmējvarai un izpildvarai, bet realitātē tas nefunkcionē. Valde nepiedalās galveno lēmumu pieņemšanā – to kontrolējot Indriksons, Mežeckis un Vladimirs Žuks. Absurdi esot tas, ka LFF treneru asociāciju vada Jānis Skredelis, kuru pirms pieciem gadiem palūdza brīvprātīgi piespiedu kārtā aiziet no darba federācijā – vecuma dēļ. Bet tagad viņš savos 77 gados izvēlas izlases treneri.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
TV24
“Neaiciniet atpakaļ, ja jūs nezināt, vai šeit būs darbs!” Jaunietis pabeidzis augstskolu Anglijā, bet Latvijā nevar atrast darbu
Vai esi pārliecināts, ka tavā noīrētajā miteklītī nav slēptās kameras? Lūk, kā pārbaudīt!
Lasīt citas ziņas

Arī Māris Verpakovskis piekrīt, ka valdei nav teikšanas: “Gada laikā diezgan bieži esmu to jutis, daudzreiz piedzīvojis vilšanos. Ja reiz valde balso par treneri, tad būtu normāli, ka valde arī apspriež kandidatūras, līguma termiņu un citus nosacījumus.” Savulaik lieliskais uzbrucējs apsver iespēju pamest valdi.

Līdzīgas domas valdē bijušas kādreizējam izlases aizsargam Artūram Zakreševskim un arī tā paša iemesla dēļ – jūt, ka ar viņu vienkārši nerēķinās: “Iepriekš darbojos trīs komitejās, un bija tendence, ka valde tur pieņemtos lēmumus neīsteno. Arī tagad ir sajūta, ka galvenie jautājumi sarunāti jau pirms sēdes. Tu vari pateikt savu viedokli, bet, ja tas nesaskan ar vadības pozīciju, tad to ātri noliek malā. Pat īsti nesaprotu, kas patiesībā izlemj, jo sēdēs Indriksons un Mežeckis jautājumus noveļ viens uz otru. Izteikti aizstāvēts tiek Žuks, kurš atbild par infrastruktūru, bet tieši ar to ir lielākās problēmas. Prezidents mani pat dēvē par opozicionāru. Kad par finansēm ko konkrēti jautā, saka – prasi grāmatvedībā. Pašam šķiet dīvaini – ko es tur staigāšu un it kā meklēšu problēmas, bet gan jau kādreiz būs jāpakrata tā grāmatvedība.” Vienīgais jautājums, kas valdē neesot izgājis cauri, bija par kredīta ņemšanu stadiona būvei Krišjāņa Barona ielā, jo kādreizējais “Nordea” bankas vadītājs Valdis Siksnis bija ieradies uz sēdi un atzina, ka LFF budžets to nevar pacelt. Treneru asociācijas sēdē Zakreševskis vienīgais balsojis pret Starkova kandidatūru, jo šī jautājuma skatīšana nebija izziņota. Ja būtu, arī Artūrs labprāt pirms tam ar kolēģiem apspriestu variantus un versijas, bet te uzreiz – atbalstiet! Valdes sēdē viņš balsoja par, jo alternatīvas gluži vienkārši nebija.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.