Ciemā valda bailes 3

“Kādu laiku patiešām noturējās. Bija cerības, ka ir projām no draugiem, strādāja. Bet nedarbi atsākās. Apzagās veikalā. Nezinot grūti pateikt, kas ir Arnis. Izskatā jauks, jauns cilvēks. Ar sava veida harismu, spēju pārliecināt, spēju izskatīties nevainīgs. Kad kaut ko aizrāda, atrod visādus attaisnojošus argumentus. Vajadzīgā brīdī māk pastāvēt malā. Patiesībā mahinators, un nodarījumi liecina, ka vardarbīgs. Jaušams, ka cietumā ieguvis prasmes,” raksturo Jaunpils pašvaldības policijas vecākais inspektors Mārtiņš Knops.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
TESTS. Atbildi uz 8 jautājumiem un noskaidro, vai latviešu kino klasikā orientējies kā zivs ūdenī!
Viedoklis
Armands Puče: Krievs pāri visam! Tā ir sabiedriskā medija šovinistu maskētā rūpe par tā saukto vārda brīvību
Lasīt citas ziņas

Kad augustā atbrīvojies no cietuma, Arnis aizgājis uz netālajām Viesatām pie paziņām, ar kuriem agrāk pavadījis laiku un arī kādas blēņas darījis, bet tie neesot gribējuši ar viņu saistīties. Atnācis atpakaļ uz Sauli, kur uzturējies vai nu dzīvoklī pie vecmāmiņas, kuras pensija bijusi iekārojama, vai turpat tēva dzīvoklī. Līdz, kā vēsta policijas apsūdzība, naktī uz 12. oktobri nolēmis apciemot tajās pašās mājās dzīvojošo vecmāmiņas brāli ar sievu.

“Saule ir bailēs un izmisumā no Arņa. Arī viņa abas vecmāmiņas. Cilvēki man stāsta, ka ar katru reizi, kad Arnis iznāk no cietuma, viņš kļuvis arvien negantāks un agresīvāks,” saka policists M. Knops.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.