Foto-Shutterstock

Lavaša uzkoda ar lasi un salātiem 0

Sastāvdaļas
• Lielais lavašs
• 120 g kūpināta laša
• 120 g krēmsiera
• ½ citrona
• 4 kraukšķīgas salātlapas
• 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• ½ tējkarotes citronpiparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
RAKSTA REDAKTORS
Tā ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
8 stila kļūdas, kas liek tev izskatīties resnākai un vecākai 8
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pagatavo mērci, sajaucot krēmsieru, sakapātas dilles un sāli. Atver lielo lavašu un uzziež uz tā mērci, atstājot pāris centimetru no malām. Lasi sagriež smalkās šķēlītēs un izkārto uz lavaša. Pārslaka ar citrona sulu un uzkaisa citronpiparus. Uzliek salātlapas. No vienas malas stingri sarullē un noliek vēsumā. Sagriež neilgi pirms pasniegšanas. Lai rullītis neatritinātos, to var aizsiet ar sīpolloku.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.