Publicitātes foto

Lavašs ar kaņepēm un lasi 0

Sastāvdaļas 2 porcijām: 1 plānais lavašs,
 50 ml rapšu eļļas,
 100 g mazsālīta laša,
 50 g kaņepju sēklu,
 1 rozmarīna zariņš,
 3 ķiploka daivas.


Kā gatavot?

Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Šausmas Ropažu novadā: “Airbnb” viesi izdemolē viesu māju un apdraud saimnieku dzīvību 3
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Lasīt citas ziņas

Piestā kaņepes sagrūž ar rapšu eļļu līdz biezas mērces konsistencei. Lavašu ieklāj cepešpannā un pārziež ar pagatavoto mērci, sasmalcinātu ķiploku, iekaisa rozmarīna lapiņas un saliek gabaliņos sagrieztu mazsālītu lasi. Uz 8 – 10 minūtēm liek cepeškrāsnī 180 ˚C. Ir gatavs, kad lavašs kļuvis zeltaini brūns un kraukšķīgs.

 

Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.