Foto – Bonappetit.lv

Liellopu gaļas tartars 0

Pagatavošana

Gaļu iepriekš ielikt saldētavā uz 20 min. Izņemt un sagriezt kubiņos pēc iespējas smalkāk.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Kaperus, Halapenjo piparus, sīpolus, pētersīļus smalki sakapāt un pievienot gaļai, samaisīt. Pievienot olīveļļu, sāli un svaigi maltus piparus, Vorčesteras mērci, Tabasco mērci un vēlreiz kārtīgi izmaisīt.

Uz porcijas šķīvjiem sakārtot gaļu, pa vidu izveidot iedobīti un tajā ievietot olas dzeltenumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar maizes grauzdiņiem, kaperiem, marinētiem gurķīšiem. Klāt var pasniegt Tabasco mērci vai sinepes

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.