Biezpiena pončiki – ātri un vienkārši. Mazliet nostaļģiska recepte 4

Pagatavošana

Eļļu ielej katliņā ar biezu dibenu. Sakarsē līdz 190 grādiem.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Kokteilis
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes 3
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Es nepatīku tavai mammai, un na*uj ar viņu” – kādas Rīgas skolas gada noslēguma balle izvērtusies ne pārāk “pieklājīga”
Lasīt citas ziņas

Paralēli sajauc biezpienu, olas, cukuru, vaniļu un sāli mikserī vai ar putojamo slotiņu.

Vidēji lielā bļodā samaisa miltus un sodu. Pievieno miltu maisījumu mīklai un kārtīgi izmaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Paņem divas tējkarotes: vienā iepilda mīklu, ar otras palīdzību ieceļ mīklu karstajā eļļā. Cep, kamēr no abām pusēm zeltaini brūni.

Pārliecinās, vai eļļa ir aptuveni 180 grādus karsta pēc pončiku ielikšanas. Ja eļļa pārāk atdziest, pončiki pārāk piesūksies ar eļļu un būs taukaini. Savukārt, ja temperatūra būs pārāk augsta, tie kārtīgi neizcepsies iekšpusē, bet ātri kļūs pārāk brūni.

Izceļ no eļļas un liek nosusināties uz papīra dvieļa vai salvetes. Gatavos pončikus pārkaisa ar pūduercukuru. Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.