Foto: SHUTTERSTOCK

  3

Spoka labie darbi

Londonas metro stacija “Oldgeita” atklāta 1876. gadā, un esot zināms, ka tās ierīkošanas darbos strādnieki uzdūrušies 1665. gada mēra epidēmijas upuru apbedījumiem. Toreiz epidēmijā bojā gājuši vismaz 70 000 Londonas iedzīvotāju. Bet tādā veidā iztraucēts viņu mūžīgās dusēšanas miers, un kopš tā laika lielas spoku grupas mēdzot haotiski klīst metro labirintos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
Veselam
Izrādās, ka kanēlis patiesībā nemaz netop no kanēļkoka. 4 ēdienu viltojumi jeb produkti, kas nemaz nav tie, par ko tos uzskatām
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Lasīt citas ziņas

Pirms dažiem gadiem elektriķi devušies novērst kādu tīkla bojājumu, un tajā reizē viens no pieredzējušajiem darbiniekiem pamanījies “norauties” 20 000 voltu spriegumu.

Taču… viņš faktiski nemaz nebija cietis, tikai uz mirkli zaudējis samaņu. Tostarp viņa kolēģi bija ievērojuši, ka mirkli pirms šā atgadījuma darbinieka tuvumā pēkšņi uzradusies kādas padzīvojušas sievietes spokainā figūra, kas nevainojamā mātes rūpestībā noglāstījusi tūlītējam upurim galvu. Visdrīzāk, tieši šis spoka žests tad arī izglābis nelaimīgo elektriķi no šķietami nenovēršamās bojāejas. Līdz ar to secināts, ka dažkārt Londonas metro spoki mēdz veikt arī visnotaļ cēlsirdīgus darbus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.