Foto-teleginatania/Fotolia

Ļoti gardi, aromātiski biezpiena plācenīši 0

Sastāvdaļas
4 ēdamk. cukura
400 g biezpiena
2 olas
sāls
3 ēdamk. miltu
½ tējkarotes sodas
4 ēdamkarotes mannas
vanilīns
mazliet citrona miziņas (pēc vēlmēm)

Reklāma
Reklāma
Katastrofa ir tuvu: Ukraina rekordlielā ātrumā iznīcina Krievijas naftas pārstrādes rūpnīcas – 12 dienās apturētas piecas
Veselam
Veselīgai zarnu darbībai: 9 dzērieni, kas stiprina mikrobiomu un uzlabo gremošanu
Eiropieši pirmdien sēdēs aiz durvīm – situācija draudīga; Tramps dod mājienu, kurā pusē nostājies 122
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Biezpienam pievieno mannu, cukuru, sāli un olas. Visu samaisa un ļauj pastāvēt 20 min, kamēr manna uzbriest.

Pēc tam pievieno sodu (to var dzēst ar citronu), atkal ļauj visam pastāvēt 5 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno miltus un samaisa mīklu. Ja patīk, var pievienot rīvētu citrona miziņu.

Veido plācenīšus, apvārta tos miltos un cep zeltaini brūnus no abām pusēm augu eļļā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.