Foto-teleginatania/Fotolia

Ļoti gardi, aromātiski biezpiena plācenīši 0

Sastāvdaļas
4 ēdamk. cukura
400 g biezpiena
2 olas
sāls
3 ēdamk. miltu
½ tējkarotes sodas
4 ēdamkarotes mannas
vanilīns
mazliet citrona miziņas (pēc vēlmēm)

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Biezpienam pievieno mannu, cukuru, sāli un olas. Visu samaisa un ļauj pastāvēt 20 min, kamēr manna uzbriest.

Pēc tam pievieno sodu (to var dzēst ar citronu), atkal ļauj visam pastāvēt 5 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno miltus un samaisa mīklu. Ja patīk, var pievienot rīvētu citrona miziņu.

Veido plācenīšus, apvārta tos miltos un cep zeltaini brūnus no abām pusēm augu eļļā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.