Ļoti garšīgs un viegli pagatavojams sīpolu pīrāgs 0

Sastāvdaļas – 200 g miltu, skābais krējums (glāze pildījumam un 4 ēdamk. mīklai), 100 g saldkrējuma sviesta, 6–7 sīpoli, 2 olas, 100 g siera, 1 tējkarote muskatrieksta, sāls.

Reklāma
Reklāma
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Ukrainas iznīcinātājs, bombardē un bloķē okupantu ceļu uz karsto punktu; krievu pašnāvnieki spridzinātāji bezspēcīgi
TV24
Slaidiņš: “Ja krīt Pokrovska, tad gandrīz droši, ka Krievija turpmākais mērķis būs…”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Sajauc miltus, sviestu un 4 ēdamk. krējuma, pieber šķipsnu sāls. Samīca mīklu un vismaz uz stundu ievieto ledusskapī.
Sīpolus sagriež pusgredzenos, viegli apcep eļļā, pievieno muskatriekstu, vēl nedaudz apcep.
Ietaukotā formā izklāj sagatavoto mīklu, izveidojot arī maliņas uz augšu, lai neiztek pildījums. Mīklai pa vidu izklāj apceptos sīpolus. Pildījumam sajauc glāzi krējuma ar divām olām, uzlej virsū uz sīpoliem un visu pīrāgu pārkaisa ar sarīvētu sieru.
Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 30 minūtes, kamēr pīrāgs paliek zeltaini brūns.
Vislabāk šo pīrāgu ēst siltu. Un neviens pat nenojautīs, ar ko tas ir pildīts!
Recepte no vkussovet.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.