Foto – Shutterstock

Svari 0

Šogad tu iemācīsies novērtēt dzīvi un baudīt to. Satricinājumi, kurus tu piedzīvoji pagājušajā gadā, ir izsituši tevi no sliedēm. Bet tagad tu vari droši virzīties uz priekšu, neaizmirstot skatīties uz visām pusēm. Ja gribēsi atpūsties – nekas briesmīgs, galvenais atzīmē savus panākumus, pirms sper nākamo soli uz mērķi.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Šogad tu uzzināsi, kā palīdzēt pašam sev. Grūtos brīžos tu būsi varonis, padomdevējs, atbalsta grupa un skolotājs pats sev. Šogad tu izvētīsi un atvadīsies no sevi izsmēlušām attiecībām, kas neienes tavā dzīvē pozitīvismu, labklājību un iespējas.

Strēlnieks
Šogad tu iemācīsies atrast apmierinājumu dzīvē. Tu pacentīsies savaldīt savu nemierīgo dabu, neremdināmo ceļotkāri un neierobežoto fantāziju. Tu uzzināsi, ka paši svarīgākie brīži dzīvē ne vienmēr notiek eksotiska atvaļinājuma laikā. Dažkārt jauki ir pavadīt vakarus, lasot labu grāmatu, pašam savā kompānijā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Šogad tu iemācīsies būt pacietīgs un piekritīsi tam, ka esi ceļā uz mērķi. Tev ir tik daudz vēlēšanos un tu esi ļoti nepacietīgs attiecībā uz tām. Tomēr šogad tu sapratīsi, ka viss vērtīgais prasa laiku. Tava mīlas dzīvē arī piedzīvos transformāciju, pienācis laiks izdarīt dziļu ieelpu un peldēt pa straumi, jo ar mīlestību steigties nevajag.

Ūdensvīrs
Šogad tu iemācīsies komunicēt un būt patiess savās jūtās. Pagājušajā gadā tev bija daudz jaunu sakaru. Tu iemācīsies runāt par to, ko domā, un tas novedīs pie piesātinātām, iedvesmojošām intīmajām attiecībām. Turklāt tu vienmēr būsi patiess attiecībā uz to, kam tici.

Zivis
Šogad tu iemācīsies koncentrēties uz sevi un savu patmīlību. Iespējams, attiecībā uz tavu romantisko dzīvi tev vajag pieņemt kādu lēmumu, taču neuztraucies, viss nāks savā laikā. Bet pagaidām tev jākoncentrējas uz sevi, savu karjeru, kaislībām un attiecībām ar tev svarīgiem cilvēkiem.

Avots: “soulpost.ru”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.