Foto – Shutterstock

Mafini ar balto šokolādi. Jūlijas Visockas recepte 1

Nepieciešams

Milti 250 gr

Skābais krējums 25% 120 gr

Cukurs 100 gr

Baltā šokolāde 100 gr

Makadamijas rieksti 2 saujas

Žāvēti ķirši 2 saujas

Saldkrējuma sviests 95 gr

Olas 1 gab.

Piens 150 ml

Cepamais pulveris 1 tējk.

Jūras sāls 1 šķipsniņa

Pagatavošana

Cepeškrāsni iepriekš sakarsē līdz 190ºС.

Uz lēnas uguns izkausē 85 gr saldkrējuma sviesta, pēc tam nedaudz atdzesē.

Reklāma
Reklāma

Šokolādi sagriež nelielos gabaliņos.

Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
“Viņam sāk šķist, ka drīkst atļauties visu!” Sabiedrība pamatīgi iekarsusi, diskutējot par Oskara Zeizas aizturēšanu
Lasīt citas ziņas

Miltus sajauc ar šokolādi, ķiršiem, riekstiem (nedaudz ķiršu un riekstu atstāj), cukuru, cepamo pulveri un sāli.

Pienu sajauc ar skābo krējumu, pielej kausēto sviestu, pievieno olas un samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Piena un olu maisījumu pielej pie miltiem, riekstiem un šokolādes. Samaisa.

Mafinu formiņas ieziež ar pāri palikušo sviestu, liek tajās mīklu, aizpildot 2/3 apjoma, virsu rotā ar riekstiem un ķiršiem.

Sakarsētā cepeškrāsnī cep 30 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.