Foto – Ieva Čīka/LETA

Atcelts izbraukšanas aizliegums no valsts 1

Sazinoties ar U. Magoni, noskaidroju, ka viņam 27. jūnijā ir atcelts drošības līdzeklis – aizliegums izbraukt no valsts. Turpmāk, ja Magonis vēlēsies izbraukt no Latvijas, viņam par to būs jābrīdina tiesībsargājošās iestādes. Viņš joprojām nedrīkst tikties un sazināties ar 20 personām, kā arī nedrīkst tuvoties savai bijušajai darba vietai. Runājot par cietumā pavadītajiem diviem mēnešiem, Magonis teic, ka dzīvojis sliktāk nekā vissliktākajā kopmītnē, taču par Centrālcietuma darbiniekiem sacīja atzinīgus vārdus.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā 207
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Lasīt citas ziņas

“Esmu mācījies jūrskolā, gājis jūrā, tāpēc grūtību pārvarēšana man nav nekas īpašs. Kamerā biju viens pats. Tur mani bieži apmeklēja advokāts, bija iespēja lasīt grāmatas, skatīties televīzijas desmit piedāvātos kanālus un vienu stundu dienā izveda pastaigāties. Ja ir nauda, var pasūtīt labāku ēdienu, nekā piedāvāts cietuma ēdienkartē, kur divas trešdaļas veido kāposti. Lai tiktu pie citas pārtikas, jāaizpilda speciāla veidlapa, un tad to ceturtdienās atved,” pastāstīja U. Magonis.

Par politiku viņš tikpat kā neinteresējoties, zinot tik vien, ka mainījusies valdība, neko vairāk. Apsūdzētais tagad varot veltīt daudz laika savu divgadīgā un trīsgadīgā bērnu audzināšanai, apmeklējot arī kultūras pasākumus, kā arī tiekas ar draugiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.