
Foto – Aija Geida
Maize ar rozīnēm. Garda recepte! 0
Miltus sajauc ar sāli, cukuru un sodu. Pielej kefīru un samaisa. Tad pievieno smalki sarīvētu ķirbja mīkstumu, nomazgātas un izmērcētas rozīnes. Samīcīto mīklu (tai jābūt stingrai) ietin pārtikas plēvē (vai ieliek maisiņā) un ļauj 40 minūtes atpūsties.
Reklāma
Reklāma
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols
5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu
54
“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
Veido stingru kukulīti un cep iepriekš līdz +180 °C uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 40 minūtes, līdz garoziņa zeltaini brūna.