
Foto – Aija Geida
Maize ar rozīnēm. Garda recepte! 0
Miltus sajauc ar sāli, cukuru un sodu. Pielej kefīru un samaisa. Tad pievieno smalki sarīvētu ķirbja mīkstumu, nomazgātas un izmērcētas rozīnes. Samīcīto mīklu (tai jābūt stingrai) ietin pārtikas plēvē (vai ieliek maisiņā) un ļauj 40 minūtes atpūsties.
Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Veido stingru kukulīti un cep iepriekš līdz +180 °C uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 40 minūtes, līdz garoziņa zeltaini brūna.