Foto – eda.ru

Mājās gatavoti pelmeņi uzbeku gaumē 2

Sastāvdaļas:

6 sīpoli

500 g jēra gaļas

sāls pēc garšas

melnie maltie pipari pēc garšas

50 g jēra tauku

400 g kviešu miltu

1/2 glāzes ūdens

1. Sagatavo mīklu no miltiem, ūdens un sāls.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

2. Sīki sagrieztai jēra gaļai pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus, kam pievienots sāls un pipari. Rūpīgi samaisa.

3. Mīklu izrullē plānā kārtā un sagriež 10×10 cm kvadrātiņos. Pa vidu katram liek malto masu, tai pa virsu – jēra taukus. Pelmeņus aizlipina.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Liek sagatavotoes pelmeņus uz režģa, kuru novieto virs vāroša ūdens katla un vāra 45 minūtes.
Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.