Mājās gatavots ananasu čatnijs 0

1 nogatavojies ananass, 1 baltais sīpols, 1 laims, cukurs, sāls, 1 tējkarote tumšo sinepju graudiņu, pustējkarote koriandra sēklu, 1 tējkarote olīveļļas, pustējkarote cietes.

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
Mājas
5 lietas, kuras nedrīkst izsviest no mājokļa pat tad, kad tās nokalpojušas
VIP galdiņš paliek tukšs: Putina partneris demonstratīvi atsakās no viņa piedāvājuma, Kremlis spiests taisnoties
Lasīt citas ziņas

Ananasu gareniski sagriež četrās daļās, rūpīgi nomizo un izgriež kacenu. Augļa mīkstumu rupji sakapā. Sīpolu nomizo, ļoti sīki sagriež un pievieno ananasam. No laima norīvē miziņu un izspiež sulu. Sulu un miziņu pievieno masai unvaļējā traukā 10–20 minūtes tvaicē līdz vieglai krēmveida konsistencei. Pieber sāli un cukuru.

Garšvielas grauzdē eļļā uz pannas, pēc tam saberž piestā un pievieno čatnijam. Cieti iemaisa nelielā daudzumā auksta ūdens, pievieno čatnijam, visu vēlreiz uzvāra un tad atdzesē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.