Mājās gatavots ananasu čatnijs 0

1 nogatavojies ananass, 1 baltais sīpols, 1 laims, cukurs, sāls, 1 tējkarote tumšo sinepju graudiņu, pustējkarote koriandra sēklu, 1 tējkarote olīveļļas, pustējkarote cietes.

Reklāma
Reklāma
10 profesijas, ar kuru palīdzību tu vari kļūt par miljonāru! Vai tu jau strādā kādā no tām?
Krimināls
“Nebiju paspējis gultu saklāt…” Pārsteidzošs stāsts par Jevgeniju Gecko, kurš izbēdzis no Jēkabpils cietuma, taču pirms tam sazinājies ar LA.LV
“Ja pie katras zibeņošanas būs šādi paziņojumi, puse Latvijas iedzīvotāju aizies ar sirdi.” Nakts vidū cilvēkus atkārtoti izbiedē šūnu apraidē izsūtītie brīdinājumi
Lasīt citas ziņas

Ananasu gareniski sagriež četrās daļās, rūpīgi nomizo un izgriež kacenu. Augļa mīkstumu rupji sakapā. Sīpolu nomizo, ļoti sīki sagriež un pievieno ananasam. No laima norīvē miziņu un izspiež sulu. Sulu un miziņu pievieno masai unvaļējā traukā 10–20 minūtes tvaicē līdz vieglai krēmveida konsistencei. Pieber sāli un cukuru.

Garšvielas grauzdē eļļā uz pannas, pēc tam saberž piestā un pievieno čatnijam. Cieti iemaisa nelielā daudzumā auksta ūdens, pievieno čatnijam, visu vēlreiz uzvāra un tad atdzesē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.