Foto-Shutterstock

Mājās gatavots krēma liķieris 3

Sastāvdaļas – 0,5 l šņabja, 300 ml silta vārīta ūdens, 250 g cukura, 4 tējkarotes šķīstošās kafijas, vaniļas cukurs pēc garšas, bundža iebiezinātā piena.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Siltā ūdenī izšķīdina cukuru un šķīstošo kafiju, visu samaisa.

Pievieno vaniļas cukuru pēc garšas un, ja mājās ir, ruma esenci (var iztikt bez tās).

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno visu bundžu iebiezinātā piena, samaisa.

Pielej šņabi un visu kārtīgi sablenderē.

Gatavo dzērienu pilda pudelēs un liek ledusskapī.

Var lietot uzreiz, bet var arī pietaupīt kādam svinīgākam brīdim, tikai tad pirms lietošanas vajag atkal samaisīt.

Lai labi garšo! Atcerieties par alkohola kaitīgumu!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.