Foto – dreamscook.ru

Mājās gatavots šokolādes krēms 1

Šī būs laba alternatīva pirktajiem šokolādes krēmiem, kuriem ir dažādas ķīmiskās piedevas.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

* 200 g sviesta

* 2 glāzes piena

* 3/4 glāzes cukura

* 6 ēdamkarotes kakao pulvera

* 4 ēdamkarotes miltu

* 0,5 glāzes riekstu

* vaniļa

Kā gatavot?

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Samaisīt cukuru, miltus un kakao. Nelielā strūklā pieliet pienu, visu laiku maisot.

Samalt riekstus (var izmantot dažādus – grieķu, zemesriekstus, Indijas).

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzlikt maisījumu uz uguns, sildīt līdz vārīšanās temperatūrai, visu laiku maisot, lai nepiedegtu.

Pievienot sviestu un samaltos riekstus. Uz lēnas uguns vārīt, līdz sabiezē.

Gatavo krēmu atdzesē un pārliek stikla burciņā. Glabā ledusskapī. 

Var izmantot ne tikai, lai našķotos un liktu uz maizes, bet arī kā mērci vai glazūru saldajiem ēdieniem, eklēru pildījumu u.c.

Recepte no dreamscook.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.