Pateicoties mājas internetam, lietotājs var atrasties jebkur – ar tīmekļa un lietotnes starpniecību kamera visus jaunumus acumirklī nosūta uz tālruni, kurā redzams videofragments mirklī, kad istabā kāds sakustas.
Pateicoties mājas internetam, lietotājs var atrasties jebkur – ar tīmekļa un lietotnes starpniecību kamera visus jaunumus acumirklī nosūta uz tālruni, kurā redzams videofragments mirklī, kad istabā kāds sakustas.
Foto – Shutterstock

Mazas, baltas zagļu ķerājas 0

Pasaulē novērošanas kameras, kas darbojas kopā ar “Wi-Fi” savienojumu, ir krietni populārākas nekā Latvijā, arī izvēle ir būtiski lielāka, taču arī mūsu pusē ir iespējams iegādāties kvalitatīvas un uzticamas novērošanas kameras. Manās rokās nonāca divas līdzvērtīgas nelielas, bet vizuāli izskatīgas kameras. “Bites” veikalos iespējams iegādāties “Belkin NetCam” kameru par 109 eiro, kamēr “LMT” piedāvā “EZVIZ” ražoto “C2 mini” par 99 eiro. Kā jau otrās kameras nosaukums rāda, kameras ir patiešām mazas. Lielākā amerikāņu “Belkin” ir tikai 12 centimetrus augsta un 6 centimetrus plata, kamēr “C2 mini” ir patiešām miniatūra – vien 8 centimetrus augsta un 5 centimetrus plata. Ņemot vērā, ka tās ir baltā krāsā, noliktas vietā ar baltu fonu, mazo izmēru dēļ tās pamanīt nav nemaz tik viegli. Interjeram noteikti netraucēs! Vien jārēķinās, ka kamerām nemitīgi jābūt pievienotām pie strāvas avota, kas neizbēgami rada nelielu elektrības vadu murskuli. Tomēr, manuprāt, labāk tā, nekā paļauties uz vairakkārt uzlādējamām baterijām. Pozitīvi, ka nelielie izmēri neliedz kamerām fiksēt visnotaļ plašu istabas laukumu. Čempions ir mazākais “EZVIZ”, kas “redz” pat 130 grādu diagonālā leņķī un 115 grādu vertikālā. Tikmēr nedaudz dārgākais un lielākais “Belkin” filmē 80 grādu diagonālā leņķī un 45 grādu vertikālā, tomēr uzskatu, ka pat ar šādu skata leņķi redzama faktiski visa istaba. Savukārt “NetCam” priekšrocība ir video uzņemšana ar 30 kadriem sekundē, kamēr “C2 mini” video uzņem ar 25 kadriem sekundē. Taču arī šīs atšķirības ir knapi saskatāmas.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
Lasīt citas ziņas
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.