
Makšķernieku zivju kotletes. Lieliskas arī no mazākām zivtiņām! 0
Sastāvdaļas
• 500 g neliela izmēra zivju
• 100–200 g speķa
• 1 sīpols
• 1 kartupelis
• 2 šķēles baltmaizes
• Garšvielas pēc izvēles
Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek?
2
Pagatavošana.
Zivis samaļ gaļas mašīnā vai sasmalcina ar blenderi.
Tad pievieno smalki sagrieztu speķi, sīpolu, kartupeli, baltmaizes šķēles un garšvielas pēc izvēles.
Visu kārtīgi sajauc.
Cep uz pannas nelielā eļļas daudzumā.