
Makšķernieku zivju kotletes. Lieliskas arī no mazākām zivtiņām! 0
Sastāvdaļas
• 500 g neliela izmēra zivju
• 100–200 g speķa
• 1 sīpols
• 1 kartupelis
• 2 šķēles baltmaizes
• Garšvielas pēc izvēles
Reklāma
Reklāma
Eiropa šokā: Lielbritānijā populārākais jaundzimušo vārds nāk no musulmaņiem
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Bezbērnu nodoklis Latvijā? Sabiedrība dalās divās frontēs un uzspridzina internetu
Pagatavošana.
Zivis samaļ gaļas mašīnā vai sasmalcina ar blenderi.
Tad pievieno smalki sagrieztu speķi, sīpolu, kartupeli, baltmaizes šķēles un garšvielas pēc izvēles.
Visu kārtīgi sajauc.
Cep uz pannas nelielā eļļas daudzumā.