Foto-Baiba Buceniece

Mango un čili biezzupa ar garnelēm
 0

Sastāvdaļas – mango, čili pākstis, kartupeļi, seleriju kāti, burkāni, saldais krējums, garneles, citrons, sviests, kinza, sīpoli, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Drausmīgs, psihodēlisks darbs…” Skatītāji šokēti par Dailes teātra 500 000 eiro vērto izrādi
Kokteilis
5 zodiaka zīmes šonedēļ pamanīs dīvainas sakritības – neatstāj tās bez ievērības!
“Varbūt sarunājam, ka šito Amerikas principu te neieviešam?” Viesturu mulsina apkalpošanas principi kādā bulciņu veikalā
Lasīt citas ziņas

Garneles apslaka ar citronu sulu, pievieno sakapātu svaigu čili un kinzu. Marinē vienu stundu. Kartupeļus, burkānus, sīpolus un seleriju kātus notīra, sagriež vidēji lielos gabalos, pannā sviestā apcep. Nomizotus, sagrieztus mango, lai tie nezaudē krāsu, pievieno beigās. Vēl brīdi pasautē. Pielej nedaudz saldā krējuma, virumu sablendē. Garneles cep sviestā – pusminūti no katras puses. Liek zupā, rotā ar kinzu un ceļ galdā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.