Manikīra izplatīšanās Eiropā 0


Visplašāko izplatību manikīrs un pedikīrs ieguva Eiropā, bet ne katra sieviete varēja atļauties sev tādu greznumu. Tajos laikos šī dārgā procedūra norādīja uz augsto vietu sabiedrībā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 314
Lasīt citas ziņas

Ar laiku modē ienāca dažādas formas gari nagi. Mode nagu krāsošanai Eiropā aizsākās ar nagu lakas parādīšanos (1932. gads).

Šobrīd pastāv vairāki manikīra veidi, bet nagu apstrādes tehnika būtiski neatšķiras. Ir tikai papildus posmi, kuru procesā sanāk rezultāts, kas atšķiras no pārējiem manikīra veidiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Attieksme pret manikīru tā attīstības procesā mainījās nepārtraukti, mainījās arī kopšanas formas, nagu kopšanas līdzekļi un krāsošanas komponenti. Koptas, smalkas un skaistas rokas un nagi visos laikos norādīja uz augsto vietu sabiedrībā. Nav brīnums, ka, no paaudzes paaudzē nododamā manikīra māksla šodien ir uzmanību piesaistošākais tēla elements cilvēkam, kurš vienmēr tiecas pie skaistuma un pilnības.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.