Foto – Bonappetit.lv

Lasis ar garšaugu kažociņu un ķimeņu siera čipsiem 0

Sastāvdaļas

1,5 kg laša

100 g rīvmaizes

200 g svaigu zaļumu

100 g sviesta

200 g ķimeņu siera
Pagatavošana

Lasim nokasa zvīņas un sagriež porciju gabalos, apcep. Svaigos zaļumus sakapā rupjos gabalos un sajauc ar rīvmaizi un sviestu, liek virsū lasim un turpina cepšanu krāsnī vēl 7 min.
Ķimeņu sieru sarīvē uz rupjās rīves, izveido vēlamo formu un liek krāsnī cepties līdz zeltaini brūnai krāsai. Pasniedz karstu ar lasi.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Kokteilis
Meļu un viltnieku reitings pēc zodiaka zīmes. Pēdējo vietu ieņem Strēlnieks, bet kurš ir pirmajā? 14
Ir vairāki iemesli, kāpēc Krievija nevēlējās, lai Rietumi to uzzina: okupanti, iespējams, piedzīvojuši līdz šim lielāko apkaunojumu 47
Saūda Arābijas prinči gatavojas dot sāpīgu triecienu Putinam. Vai Kremlim pietiks naudas, lai turpinātu karu? 156
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.