Foto – Ilze Pētersone

Marinētas reņģes ar vasabi krēmu un marinētiem dārzeņiem 0

Sastāvdaļas – reņģes 800 g, milti 100 g, eļļa cepšanai, baltvīna etiķis 300 g, cukurs 1 ēd. k., šalotes sīpoli 3 gab., kaperi 1 ēd. k., krēmsiers 150 g, vasabi krēms 10 g, paipalu olas 8 gab., burkāns, gurķis, kressalāti, maurlociņi.

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Reņģes izfilē, apviļā miltos un cep eļļā. Izkārto lēzenā traukā.
Sīpolus sagriež ripiņās un pārlej ar uzsildītu etiķi un cukuru, ļauj iemarinēties. Marinādi pārlej reņģēm, pievieno kaperus, sāli un piparus pēc garšas. Īsi pirms pasniegšanas pievieno maurlociņus.
Krēmsieru samaisa ar vasabi.
Paipalu olas vāra 2 min 40 sek. un atdzesē ledusaukstā ūdenī.
Burkānus sagriež plānās šķēlēs, pārlej ar karstu sīpolu marinādi un ļauj 30 min. iemarinēties.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.